Natuurbeheer, Schaapskooi, Wolwinkel, Lamsvlees, Camping, Herberg, Vakantiehuizen en op steenworp afstand van de Eperheide en het Bovenste Bos

Camping

Natuurbeheer

Camping

Ontdek

Schapenwol wordt verwerkt tot producten die in de wolwinkel op het bedrijf van Schaapskooi Mergelland te koop zijn. U kunt hierbij denken aan dekbedden, onderdekens, kussens, vachten, sloffen, truien, vesten, breiwol en handschoenen.

 

Naast deze producten hebben we ook een groot aanbod in schapenknuffels. Alle producten zijn verkrijgbaar in de wolwinkel van Schaapskooi Mergelland. De wolwinkel is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

 

 

 

Kijk maar eens rond in onze winkel, met Google Business View:

 lekker werme en zachte

    spulkes,

lekker warme en zachte spulletjes

verantwoord natuurbeheer en genieten van het leven

Schaapskooi Mergelland

Janine, Elies en Ger Lardinois

Julianastraat 41b

6285 AH Epen - Zuid Limburg

tel: +31(0)43 455 1650

info@schaapskooimergelland.nl

 

Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte. Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Voeg ons toe aan je G+ kring en blijf op de hoogte. Ook via Linkedin zijn we te volgen Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Volg ons via Twitter en blijf op de hoogte. Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Volg ons via Youtube. Bekijk ons kanaal met vele filmpjes over  Schaapskooi Mergelland

nieuwsbrief aanvraag:

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Gulpen-Wittem is het kloppend hart van het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De omgeving staat bekend om haar schitterende landschap. De heuvels m Beleef op een onvergetelijke en indrukwekkende wijze waar én hoe Bokkenrijders samenkwamen, vleermuizen leven, grotchampignons gekweekt worden.