Natuurbeheer, Schaapskooi, Wolwinkel, Lamsvlees, Camping, Herberg, Vakantiehuizen en op steenworp afstand van de Eperheide en het Bovenste Bos

Camping

Natuurbeheer

Camping

Ontdek

De schaapskudde in het Gulpdal dreigt te verdwijnen, en daarmee een uniek natuurgebied! Nu de grondeigenaar geen geld meer heeft voor het beheer

van alle gemakke vurzië

van alle gemakken voorzien

De vakantiewoningen van Schaapskooi Mergelland liggen op één van de fraaiste plekjes van Zuid Limburg direct aan de rand van het Bovenste Bos.
U kunt hier genieten van het landschap tussen Geul en Gulp dat voor  sportievelingen én rustzoekenden heel wat te bieden heeft.

Wandel door het Heuvelland, bezoek Epen - Mechelen - Slenaken - Gulpen, ontmoet onze schapen,en geniet van de eindeloze vergezichten.

 

Ontdek tijdens een wandeling of fietstocht  het bourgondische Heuvelland. Een heerlijk stuk Limburgse vlaai en natuurlijk ons eigen Geuldallam in tal van (top)restaurants mogen  zeker niet ontbreken. De Schaapskooi ligt midden in de Euregio. Grote steden zoals Luik, Hasselt, Maastricht en Aken liggen hier op een "steenworp" afstand. Vaals en het Drielandenpunt liggen op 10 minuten afstand. Een bezoek aan de aangrenzende natuurgebieden Ardennen en Eifel zijn zeer de moeite waard!

 

Grote & Kleine vakantiehuizen

Deze vakantiewoningen zijn gelegen aan de rand van het dorp Epen (in Eperheide) en bieden uitzicht over hellingbossen en glooiende akkers. De sfeervolle, luxueuze woningen zijn geschikt voor groepen t/m 4 en 14 personen en voorzien van alle comfort.

 

verantwoord natuurbeheer en genieten van het leven

Omgeving - veel nuttige informatie kunt u vinden via:


- www.charlzz.nl

- www.vvvzuidlimburg.nl

- www.eropuitinlimburg.com

- www.vvvmaastricht.nl

- www.ditisparkstadlimburg.eu

Schaapskooi Mergelland

Janine, Elies en Ger Lardinois

Julianastraat 41b

6285 AH Epen - Zuid Limburg

tel: +31(0)43 455 1650

info@schaapskooimergelland.nl

 

Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte. Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Voeg ons toe aan je G+ kring en blijf op de hoogte. Ook via Linkedin zijn we te volgen Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Volg ons via Twitter en blijf op de hoogte. Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Volg ons via Youtube. Bekijk ons kanaal met vele filmpjes over  Schaapskooi Mergelland

nieuwsbrief aanvraag:

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Gulpen-Wittem is het kloppend hart van het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De omgeving staat bekend om haar schitterende landschap. De heuvels m Beleef op een onvergetelijke en indrukwekkende wijze waar én hoe Bokkenrijders samenkwamen, vleermuizen leven, grotchampignons gekweekt worden.