Natuurbeheer, Schaapskooi, Wolwinkel, Lamsvlees, Camping, Herberg, Vakantiehuizen en op steenworp afstand van de Eperheide en het Bovenste Bos

Camping

Natuurbeheer

Camping

Ontdek

Onze Camping huisregels

van alle gemakke vurzië

van alle gemakken voorzien

Schaapskooi Mergelland

Janine, Elies en Ger Lardinois

Julianastraat 41b

6285 AH Epen - Zuid Limburg

tel: +31(0)43 455 1650

info@schaapskooimergelland.nl

 

Wij heten u van harte welkom en wensen u een prettig verblijf op onze camping. Graag even aandacht voor de volgende punten:

 

- Aanmelden bij aankomst in de winkel.

 

- Aankomst kan gehele dag, indien er plek is. Vertrek voor 13:00 uur. Wilt men later vertrekken dan is dit mogelijk, maar wordt € 5,- extra in rekening gebracht.

 

- Wij helpen u graag met de caravan op of van de plaats! We zijn echter zuinig op ons gras. Het is jammer als er onnodige slipsporen in het gras achterblijven. Daarom hebben we voor campers, 2 camperplekken.

 

- De camping is autovrij: nadat u geïnstalleerd bent zet u de auto op de parkeerplaats.

 

- Kampeermiddel wordt geplaatst met de “deur” naar het veld.

 

- Een kampeerplaats biedt voldoende ruimte aan een caravan met voortent of luifel.

 

- Vraag gerust naar de wifi-code. I.v.m. ieders snelheid op de computer vragen wij u niet te downloaden en/of te streamen.

 

- Alleen Mailen, WhatsApp of Surfen. Dit zorgt ervoor dat iedereen wat met het wifi netwerk kan doen.

 

- De sanitaire voorzieningen zijn dag en nacht bereikbaar.

 

- Gebruik van wasmachine is tegen betaling.

 

- Het op de accommodatie aanwezige speelmateriaal mag vrij gebruikt worden, maar dient weer “ongeschonden” te worden achtergelaten.

 

- Huisdier mee? Geen probleem, maar op camping ten allen tijde aangelijnd. Uitlaten doet men buiten de camping, via de achterkant van de camping is er een rechtstreekste verbinding met het bos.

 

- Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van goederen of voor het oplopen van letsel gedurende uw verblijf.

 

- Afval, papier en glas kan men kwijt in de containers op de parkeerplaats. Chemisch toilet en afvalwater graag storten in stortbak voor het Chemisch toilet naast de deur van de toiletten.

 

- Grof vuil nemen wij niet in.

 

- Voor wol producten en/of lamsvlees kunt u terecht in de winkel.

 

Meer informatie nodig? Ook hiervoor kunt u in de winkel terecht.

 

Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte. Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Voeg ons toe aan je G+ kring en blijf op de hoogte. Ook via Linkedin zijn we te volgen Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Volg ons via Twitter en blijf op de hoogte. Wordt vriend van de Schaapskooi Mergelland. Volg ons via Youtube. Bekijk ons kanaal met vele filmpjes over  Schaapskooi Mergelland

nieuwsbrief aanvraag:

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Gulpen-Wittem is het kloppend hart van het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De omgeving staat bekend om haar schitterende landschap. De heuvels m Beleef op een onvergetelijke en indrukwekkende wijze waar én hoe Bokkenrijders samenkwamen, vleermuizen leven, grotchampignons gekweekt worden.